Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@09:06:17 GMT

تیزهوشان قبول میشم یا نه؟

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۷۸۸۵۵

تیزهوشان قبول میشم یا نه؟

 

یکی از مهم‌ترین دغدغه دانش آموزان و اولیا آن‌ها در پایان مقطع ابتدایی و متوسطه اول، انتخاب مدرسه برای مقطع بعدی است. یکی از بهترین این مدارس که هر ساله داوطلبان زیادی برای تحصیل در آن در رقابت اند، مدارس تیزهوشان اند. امروز قصد داریم در رابطه با سوال متداولی که اکثر دانش آموزان می پرسند یعنی «تیزهوشان قبول میشم یا نه» با شما صحبت کنیم و چگونگی قبولی در تیزهوشان را بررسی نماییم، پس تا پایان با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقایسه مدارس تیزهوشان با سایر مدارس

از لحاظ سطح علمی مدارس تیزهوشان دارای بالاترین سطح علمی در بین مدارس هستند و به همین دلیل حدود 67 درصد از نفرات برتر کنکور در این مدارس تحصیل کرده اند. علاوه بر این در مقایسه با مدارس غیر انتفاعی که از شما هزینه‌های گزافی دریافت می کنند، شهریه مدارس تیزهوشان بسیار کمتر است. مدارس نمونه دولتی نیز معمولا چندین سطح پایین‌تر از مدارس تیزهوشان هستند. پس بنابراین به شما توصیه می کنیم اگر تمایل به کسب رتبه‌های برتر کنکور و ادامه تحصیل در دانشگاه‌های رنکینگ دار کشور را دارید، حتما در انتخاب مدرسه به خصوص در مقطع دوم متوسطه بسیار دقت نمایید. اگر شما در تیزهوشان قبول شوید دیگر نیازی به ثبت نام در موسسات خصوصی و کلاس‌هایی همچون نکته و تست فیزیک یازدهم و سایر درس‌ها ندارید.

تیزهوشان قبول میشم یا نه؟

قبولی در آزمون تیزهوشان نیازمند تلاش و زحمت بسیاری از و اگر دانش آموزی از ما بپرسد تیزهوشان قبول میشم یا نه، در جواب به او می گوییم که بستگی به تلاش و پشتکار خودتان دارد. بسیاری از دانش آموزان مدارس برتر بوده اند که به دلیل عدم تلاش و درس خواندن نتوانستند در تیزهوشان قبول شوند و بسیاری از دانش آموزان مدارس عادی، با داشتن انگیزه و برنامه ریزی و تلاش و زحمت در تیزهوشان قبول شده اند. پس بنابراین اگر این توانایی را در خود میبینید که یکسال تلاش و زحمت خود را بیشتر کنید و از تفریحات خود بکاهید، شانس قبولی بالایی در تیزهوشان خواهید داشت، در غیر این صورت کار شما بسیار سخت خواهد شد.

شانس قبولی در تیزهوشان را چند برابر کنید!

اگر قصد تحصیل در مدارس تیزهوشا را دارید، توصیه ما به شما این است که شانس خود را از پایه ششم به هفتم امتحان کنید. طبق تجربه سال‌های گذشته شانس قبولی در آزمون تیزهوشان ششم به هفتم به مراتب بیشتر از قبولی در ازمون تیزهوشان نهم به دهم است. خیلی از مشاوران این نکته را می دانند اما دلیل آن را نه! شاید شما هم همانند برخی از مشاوران تصور کنید که دلیل این موضوع سطح پایین‌تر آزمون تیزهوشان ششم نسبت به تیزهوشان نهم باشد، اما اینگونه نیست! سطح آزمون تیزهوشان در هر دو پایه ششم و نهم در یک سطح است.

دلیل قبولی آسان‌تر در پایه ششم به هفتم دو عامل است. اول اینکه تعداد داوطلبان آزمون تیزهوشان ششم به هفتم به نسبت داوطلبان تیزهوشان نهم به دهم کمتر است و دوم اینکه ظرفیت مدارس تیزهوشان در مقطع متوسطه اول بیشتر از مقطع متوسطه دوم است. زیرا دانش آموزانی که در مقطع متوسطه اول در تیزهوشان تحصیل می کنند دیگر لازم نیست برای مقطع دوم نیز مجدد آزمون دهند و می توانند به طور مستقیم به مقطع بعد بروند. این یعنی شما با یکبار قبولی در تیزهوشان می توانید تا 6 سال در تیزهوشان بمانید!

تضمین قبولی در تیزهوشان امکان پذیر است؟!

در سال‌های اخیر موسسات و مراکز آموزشی بسیاری در سطح کشور راه اندازی شده اند که در زمینه تیزهوشان فعالیت می کنند. این موضوع باعث شده تا خانواده‌ها برای انتخاب یک موسسه خوب که در زمینه آموزش تیزهوشان اصولی کار کند و باعث پیشرفت دانش آموزان شود، سردرگم باشند. متاسفانه برخی از موسسات نیز با شعارها و وعده‌های فریبنده همچون تضمین قبولی در تیزهوشان و یا قبولی صد در صد، افراد زیادی را وسوسه کرده و ثبت نام می کنند. اما آیا واقعا همچنین چیزی امکان پذیر است؟!!!

تصور کنید دانش آموزی را که با وعده قبولی تضمینی در این آموزشگاه‌ها ثبت نام می کند، اما در طول سال آنگونه که لازم است درس نمی خواند و یا در سر جلسه آزمون به دلیل استرس و اضطرابی که دارد نمی توانند آنگونه که باید سوالات را حل کند. به نظر شما آیا چنین شخصی در آزمون قبول می شود؟ پس بسیار مراقب باشید تا گول وعده‌های تبلیغاتی را نخورید.

بهترین موسسه تیزهوشان در کشور

طبق نظرسنجی‌ها و بررسی‌های انجام شده به این نتیجه رسیدیم که موسسه فرهنگی آموزشی موفقیت واقع در شرق تهران و در خیابان پاسداران، یکی از بهترین موسسات در زمینه تیزهوشان است و آمار بالای قبولی 85 درصد دارد. موسسه موفقیت کلاس‌های خود را به دو صورت حضوری و آنلاین برگزار می کند تا کسانی که در شهرستان‌ها هستند و یا راهشان دور است هم بتوانند از این خدمات بهره مند شوند.

شما می توانید برای اطلاع از شرایط کلاس‌های آمادگی آزمون تیزهوشان و ثبت نام به سایت موسسه موفقیت به نشانی amoozeshcenter.com مراجعه نمایید و یا با شماره تلفن موسسه موفقیت تماس بگیرید. با توجه به ظرفیت محدود کلاس‌ها پیشنهاد می کنیم در صورت تمایل برای ثبت نام هر چه زودتر اقدام نمایید. (22891840-021)

 

برچسب ها : تیزهوشان,تیزهوشان ششم,تیزهوشان نهم,موسسه موفقیت

منبع: فردا

کلیدواژه: تیزهوشان تیزهوشان ششم تیزهوشان نهم موسسه موفقیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۸۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!

 عصر ایران؛ امید خزانی*- سندروم استکهلم پدیده‌ای روانی است که قربانی با آزارگر خود و یا گروگان با گروگان‌گیر حس هم‌دلی و حتی وفاداری دارد! اما ارتباط این موضوع با مدارس ابتدایی و کودکان معصوم چیست‌؟ 

  ما - والدین که فرزندان‌مان را مال خود و نه از خود می‌دانیم - با این فرشتگان معصوم کاری می‌کنیم که بی‌شباهت نیست به پدیده سندروم استکهلم و هم‌دلی با گروگان‌گیران که برخی از مدارس ابتدایی‌اند.  

   این تمثیل از آن روست که والدین با دستان خود فرزندان خود را به مدارسی می‌سپارند که با جان و جسم کودکان‌شان چون یک‌ گروگان رفتار کنند و حتی در این روند نهایت هم‌کاری را  نشان می‌دهند و حتی خواستار فشاری بیشتر(‌شما بخوانید آزاری بیشتر) از جانب مدرسه متبوع می‌شوند. 

 قبلاً مطلبی با عنوان " آموزش فرزند یا فرزند کشی " در اینجا ( لینک) منتشر شد و مقایسه ای تطبیقی با کشورهای دنیا در روند آموزش ابتدایی آورذه شد که نشان می داد ساعات آموزش ابتدایی در ایران از متوسط آموزش دنیا ۳۰۰ الی ۴۰۰ ساعت بیشتر است و این با همکاری والدین صورت می پذیرد که به نظر نویسنده فاجعه بار است و در گذر زمان باعث فرسودگی کودکان در بستر آموزش می‌شود. اخیرا کودکی ۹ ساله از نزدیکان را دیدم که در اثر فشار بیش از حد درسی والدین تحصیلکرده اش و الزام آنها برای آمادگی آزمون  دچار اسپاسم عضلانی شده بود و کودکی اش به تاراج رفته بود!  چند نکته به اختصار در باب این پدیده عرض می کنم:

۱. اگر پدران سنت زده ما خطاب به معلمان می گفتند " گوشت فرزندم مال تو استخوان اش مال من " ؛ این روز ها خیلی از والدین مجوز شدیدتر از این برخوردها را به مدارس فرزندانشان می دهند اما نه در قالب تنبیه بدنی بلکه بسی فراتر؛ تلقین دایمی حس ناکافی بودن! دقت بفرمایید برای یک کودک ۷ تا ۱۰ ساله!

۲. بارها شاهد بوده ام که والدین از مدارس متبوع شان خواسته اند که فرزند ۹ ساله آنها را برای آزمون آماده کنند . آزمونهای بی پایانی چون مدارس تیزهوشان ؛ آزمون مدارس خاص( شما بخوانید مراکز گروگانگیری ویژه)  و غیره.

اهداف دوره ی آموزشی ابتدایی کم و بیش در اکثر کشورهای پیشرفته و حتی با تعریف یونسکو بر ۳ مبنای زیر استوار است : یادگیری مبانی سواد و اعداد؛ یادگیری مهارت های اجتماعی و ایجاد شوق و علاقه برای یادگیری !! در کجای این هدف گذاری جهانی آماده سازی برای آزمون های خاص گنجانده شده است که شمای والدین روان کودک ۹ ساله تان را آزار می دهید و حتی بابت آن هزینه می پردازید؟ این اتحاد والدین و مدارس علیه یه کودک ۸-۹ ساله چه منطق و مبنایی جز کودک آزاری می تواند داشته باشد. البته همه کودکان در اثر فشارهای اینچنینی دچار اسپاسم عضلانی نمی شوند اما آثار ماندگار مخرب روحی بر وجودشان می نشیند!  از دوره ابتدایی همان را انتظار باید داشت که عقلای جهان بر آن اجماع کرده اند!  


۳. هر نوع آموزش با عنصر انضباط ( دیسیپلین) گره خورده است. گزاره های آموزش در فضای شاد و غیره لزوما در مقام عمل جوابگو نیستند. آموزش برای کودک دوره ابتدایی با محدودیت انضباط پذیری و زمان حداقلی سرو کار دارد. ظرفیت انضباط پذیری یک کودک دوره ابتدایی بسیار محدود و شکننده است. این محدودیت ها قابلیت توسعه‌ دارند اما قطعا در افق ۱۲ ساله باعث فرسایش آموزشی خواهند شد!

۴. بقول فرنگی ها " شیطان در جزییات است " بسیاری از آزمون های متداول آموزشی از جمله achievement test , proficiency test و competency test و Aptitude test که نسخه بومی شده آنها در مدارس ما نیز استفاده می شود با ده ها متغیر و پارامترهای اجرایی و نیروهای مجرب آموزش دیده قابلیت اجرا و نتیجه درست دارند! با زیرساخت های موجود سخت افزاری و نیروی انسانی اشغال در اکثر مدارس ابتدایی نتایج درستی برای این آزمون ها متصور نیست! 

۵. آموزش و در کل علوم انسانی بسیار ظریف و شکننده است و از قوانین پوزیتیویستی تبعیت نمی کنند. به این معنا که از درستی گزاره الف و گزاره ب لزوما درستی گزاره ج حاصل نمی شود. اگر موفقیت فرمول واحدی داشته باشد که ندارد آن فرمول در مورد فرزند شما با متغیرهای زیادی سروکار خواهد داشت و لزوما نتیجه نخواهد داد. آنچه که برای موفقیت در اکثر مدارس پایه و ابتدای ما ریل گذاری شده با نوعی آزار و خشونت پنهان گره خورده است و ره به ترکستان می برد ! جاده با کیفیت ؛ خودرو استاندارد ؛ راننده مجرب و ساعت رانندگی استاندارد سفر ایمن را به دنبال دارد ! 

۶. بارها شنیده ایم که برای ساختن یک کشور از مدارس ابتدایی شروع کنید و نیک می دانیم که کشورهای توسعه یافته ۱۰ درصد تولید ناخاص داخلی را صرف آموزش بویژه آموزش پایه می کنند و آموزش پایه درست از وظایف ذاتی دولت هاست ! بله همه اینها درست است اما عجالتا در فقدان این درایت ها از تبدیل فرزندتان به ربات آزمون دهنده بپرهیزید!

  ۷. به پشتوانه دو دهه تجربه در آموزش عرض می کنم اکثر برنامه هایی که در قالب فوق برنامه در مدارس غیردولتی ارایه می شود فاقد عمق لازم است و غالبا سطحی است. برای مثال ۳ سال زبان فوق برنامه مدارس تقریبا معادل ۸ ماه آموزش در موسسات معتبر زبان است! 

   پی نوشت: هر نوع آموزش در هر سطحی که در دوره کودکی ( زیر ۱۲ سال) متصور است قابلیت جبران در دوره نوجوانی را داراست اما و هزار اما که کودکی از دست رفته هرگز جبران پذیر نیست چه برسد به آزار و آسیب های روحی که عمری ممکن است گریبانگیر کودک شما باشد.
---------------------
*دکتریِ آموزش

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: پدیده Disinfomedia؛ تهدیدی در خلأ آموزش سواد رسانه‌ای آموزش فرزند یا فرزند‌کُشی؟!

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • برپایی نمایشگاه توانمندی‌های تولیدی مدارس قزوین 
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • پاداش قبولی سوادآموزان سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۴۰۱ کردستان واریز شد
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • فرصت تغییر محل آزمون پایان ترم برای پیام‌نوری‌ها
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد